Chisora: Vitali Klitško ei ole lõplikult kaudunud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina opositsioonilise partei UDARi juht Vitali Klitško.
Ukraina opositsioonilise partei UDARi juht Vitali Klitško. Foto: SCANPIX

Poksimaailmas tekitas palju elevust endise WBC maailmameistri Vitali Klitško tippspordist loobumine, mis jättis ühe meistrivöö mõneks ajaks ilma omanikuta. Klitško otsustas poksimisest loobuda ning keskenduda poliitikale. Ta on Ukraina opositsiooni üks juhtidest ning kandideerib ka riigi presidendiks.

Britt Derek Chisora andis usutluses boxingnews24.com-ile mõista, et ei usu Klitško lõplikusse tippspordist kadumisse. «Ta ei ole tegelikult kadunud. Kui ta ei pääse presidendi kabinetti, siis tuleb ta tagasi,» arutles Chisora.

Pärast 2015. aasta valimisi on ukrainlane 44-aastane ning tema viimane profimatš toimus 2012. aastal. Sama aasta veebruaris sai Klitško jõudu omal nahal tunda ka Chisora, kellest ei olnud peamiselt ühe käega poksinud ukrainlasele vastast. Klitško vigastas vasaku käe õlga sama kohtumise teises raundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles