Dakari ralli jõudis Vaikse ookeani äärde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakari ralli
Dakari ralli Foto: SCANPIX

Peale raskeid päevi mägedes ja hõredamas õhus jõudis selle aasta Dakari ralli Tšiilis Vaikse ookeani äärde, kui üheksanda päeva lõppedes saabusid sõitjad üle suurte liivaadüünide Tšiili rannikulinna Iquiqe lähedal olevasse laagrisse. Paljudele oli see suureks kergenduseks, kuid kindlasti ei läinud Dakar sellega palju lihtsamaks. Ees on ootamas pikad päevad, kokku tuleb veel sõita neli päeva.

Dakari üheksas päev tõi endaga kaasa ka Dakar Team Estonia sõitjate Toomas Triisa (Honda) ja Mart Meeru (Honda) korralikud tulemused. Toomas sai katsel 24. ja Mart 46. koha. Meeste kaotused katse võitnud Marc Comale olid vastavalt 48,59 ja 1.25,22. Üldarvestuses on Meeru peale üheksat päeva 42. ja Triisa 59. kohal. Dakari liider tsiklite arvestuses on Marc Coma, teine on Honda tehasesõitja Joan Barreda (+55,36) ja kolmas KTMil sõitev Jordi Viladoms (+1.54,02). Meeru kaotab liider Comale 12.09,48 ja Toomas Triisa 18.39,29.

Kuula eestlaste kommentaare peale üheksandat katset:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles