Eestlaste «lemmik» Kassai MMile ei pääsenud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Kassai näitab Andrei Stepanovile punast kaarti.
Viktor Kassai näitab Andrei Stepanovile punast kaarti. Foto: Liis Treimann

Rahvusvaheline Jalgpalliliit FIFA teatas täna 25 kohtunikekolmikut ja kaheksa neid toetavat duot, kes hakkavad suvisel MMil õigust määrama.

Reeglina tähtsamates mängudes otsuseid tegevaid Euroopa kohtuniketriosid on kokku kaasatud üheksa tükki, mis on rohkem kui ühestki teisest FIFA all olevast konföderatsioonist, kirjutab Soccernet.ee.

Kuulsamate vilemeeste sekka kuulub Howard Webb, kes vilistas eelmise MM-i finaali. Inglane on aga viimasel ajal saanud palju kriitikat selle eest, et ta kipub Premier League'is suurte otsuste tegemist vältima.

Vilistama on kutsutud ka 2013. aasta Meistrite liiga finaali kohtunik itaallane Nicola Rizzoli ning 2012. aastal sama ülesannet täitnud portugallane Pedro Proenca, kes juhtis kohtunikebrigaadi ka viimase EM-i finaalis.

Välja on jäänud 2011. aasta Meistrite liiga finaali vilmees ning kurikuulsat Eesti ja Iirimaa EM-valikmängu vilistanud ungarlane Viktor Kassai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles