Kanepi jäi olümpiaturniiriga rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Raigo Pajula

Olümpiamängude kolmandas ringis pidi Eesti esireket Kaia Kanepi pärast kahte suurepärast võitu alla vanduma hiinlannale Na Li'le.

«Väga raske matš oli. Ma ei mänginud oma parimat tennist,» analüüsis Kanepi lõppenud kohtumist mängujärgsel pressikonverentsil.

Kuigi eestlanna alustas võimsalt setivõiduga 6:4, oli vastane järgnevates settides temast kindlalt üle 6:2, 6:0. «Väsimus andis tunda,» tunnistas Kanepi. «Eriti siis kui pallingud pikemaks läksid, need soosisid vastast.»

Kui eelmised kohtumised pidas Kanepi 7. väljakul, siis täna tuli tal hiinlannaga silmitsi seista peaväljakul. «Rütm ei olnud nii hea, kuna peaväljak tundus olevat kiirem, kui teised väljakud, kus seni mänginud olin,» arutles Kanepi.

 

 

Hoolimata kaotusest jäi tennisetäht olümpiaturniiriga siiski rahule. «Muidugi jään rahule. Sain kaks head võitu,» õhkas Kanepi, kes juba augusti lõpus alustab suure slämmi turniiri USAs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles