ManU peatreener leppis Inglismaa jalgpalliliidu karistusega

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener David Moyes ei hakanud protesteerima karistuse vastu, mille Inglismaa jalgpalliliit määras talle kohtuniketöö kritiseerimise eest.

Moyesi juhendatav ManU kaotas jaanuari alguses liigakarika poolfinaalis Sunderlandile 1:2 ning kohtumise järel oli Unitedi peatreeneril kohtunike aadressil nii mõndagi öelda.

«Tundub, et mängime mitte ainult vastaste, vaid ka kohtunike vastu,» kurjustas Moyes mängujärgses teleintervjuus Sky Sportsile. «Lugu on tõepoolest juba, see ajab meid tegelikult juba lausa naerma. Avavärava puhul ei olnud mingit karistuslööki või kui üldse, siis hoopis meie kasuks. Peame mängima vastastega ja siis veel paari inimesega,» lisas šotlane.

Möödunud nädala reedel otsustas Inglismaa jalgpalliliit määrati Moyesile kommentaaride eest rahatrahvi. ManU juhendajal oli aega otsusele vastata kuni täna õhtuni, ent Moyes otsustas oma karistusega leppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles