Šarapova meeletust kuumusest: oleksin peaaegu väljakul minestanud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel peavad sportlased lisaks vastastele jätkuvalt heitlema ka kuuma ilmaga. Tänasel mängupäeval tõusis Melbourne’is temperatuur vahepeal 43,3 kraadini ja seejärel otsustasid korraldajad ka mõneks ajaks mängu peatada. Mängudega jätkati aga Rod Laveri ja Hisense Arenal, kuna seal oli võimalik katus sulgeda. Eesti aja järgi hommikul jätkatakse mängudega ka teistel väljakutel.

Kuumas ilmas oli suurtes raskustes naiste maailma edetabeli kolmas number Maria Šarapova, kes alistas teises ringis itaallanna Karin Knappi 6:3, 4:6, 10:8. Kuna mängud katkestati või katus suleti alles pärast pooleli olnud seti lõppu, siis pidid Šarapova ja Knapp veel 50 minutit pärast korraldajate poolt tehtud otsust kuuma päikese käes rassima.

«Ma mäletan, et olin vahepeal minestamisele päris lähedal, kuid tunnen end praegu juba paremini,» sõnas Šarapova pärast kohtumist väljakul antud intervjuus. «Lõpuks muutusin ma päikese suhtes lihtsalt tuimaks.»

Teised tulemused:

C. Wozniacki – C. McHale 6:0, 1:6, 6:2

J.W. Tsonga – T. Belucci 7:6 (8:6), 6:4, 6:4

A. Radwanska – O. Govortsova 6:0, 7:5

A. Cornet – C. Giorgi 6:3, 4:6, 6:4

C. Suarez Navarro – G. Voskobojeva 7:6 (7:2), 3:6, 8:6

D. Lajovic – K. Nishikori 1:6, 1:6, 6:7 (3:7)

S. Halep – V. Laptšenko 4:6, 6:0, 6:1

D. Cibulkova – S. Vögele 6:0, 6:1

A. Pavljutšenkova – M. Minella 6:2, 6:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles