Video: Neuville lõhkus oma uue Hyundai juba ralli avakatsel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville lõhkus Monte Carlo rallil auto ja pidi katkestama.
Thierry Neuville lõhkus Monte Carlo rallil auto ja pidi katkestama. Foto: twitter

Uueks hooajaks autoralli MM-sarjas uue Hyundai meeskonnaga liitunud belglane Thierry Neuville pidi täna alanud Monte Carlo rallil juba avakatsel üle elama kibeda pettumuse, kui sõitis teelt välja, lõhkus auto ja oli sunnitud katkestama.

«Tingimused olid keerulised. Tundsin end autos hästi ja sõitsime hea rütmiga. Ühes kiires paremkurvis tekkis aga alajuhitavus, üritasin viga korrigeerida, aga tabasime elektriposti. Auto tagumine ots sai viga – vedrustus on küll terve, aga väljalaskesüsteem sai muljuda. Olime valmis auto korda tegema, aga see nõudnuks liiga palju aega,» nentis Neuville.

Belglane tunnistas ühtlasi, et ei saanud vaid ühe katse jooksul auto käitumise kohta veel üleliia palju teada. «Raske on ka nendes tingimustes aru saada, kas sõidan piiri peal või ei. Monte Carlo ralli on mulle alati keeruline võistlus olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles