Žalgiris jätkab Euroliiga vahegrupis võiduta, Olympiakos kaotas taas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyrese Rice (palliga) viskas Kaunase Žalgirise vastu 20 punkti.
Tyrese Rice (palliga) viskas Kaunase Žalgirise vastu 20 punkti. Foto: SCANPIX

Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris sai korvpalli Euroliiga vahegrupis kolmanda kaotuse, jäädes koduväljakul 78:87 alla Tel Avivi Maccabile.

Seejuures oli seis veel enne viimast veerandaega 63:63 viigis. Žalgirise parimad olid 21 punktiga Justin Dentmon ja Paulius Jankunas, Dentmon võttis lisaks veel kuus lauapalli ja andis kümme korvisöötu. Vigastusest taastuv Vene ei mänginud. Maccabi parimaks kerkis 20 punktiga Tyrese Rice.

Eelmises voorus Kristjan Kanguri koduklubile Milano Emporio Armanile alla jäänud ning seni löömatu olnud tiitlikaitsja Pireuse Olympiakos sai nüüd teise kaotuse järjest, tunnistades kodus Barcelona 82:71 paremust. Juan Carlos Navarro tõi külaliste parimana 21 punkti, Brad Oleson lisas 14 silma. Olympiakose resultatiivseimad olid võrdselt 17 punktiga Vassilis Spanoulis ja Giorgios Printezis. Barcelonal on vahegrupis täisedu ehk kolm võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles