Mourinho vihjas pärast triumfi Realiga liitumisele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Eile õhtul Milano Interi jalgpalli Meistrite liigas võitjaks tüürinud Jose Mourinho tunnistas pärast finaali, et arvatavasti on tema karjäär Interis nüüd läbi.

Erinevad kuulujutud on Mourinhot juba pikemat aega seostanud Madridi Realiga, kirjutab Eurosport.

«Tahan olla ainus treener, kes võitnud kolme erineva klubiga Meistrite liiga,» vihjas Mourinho võimalikule klubivahetusele. «Tõenäolisem on see, et ma lahkun.»

«Ma tahan teistsugust väljakutset. Olen selle peale paar kuud mõelnud ning arvatavasti mõtlen paar päeva veel,» lisas Mourinho.

Kui Mourinho juhtis Porto 2004. aastal Meistrite liiga võiduni, siis vaid paar päeva hiljem jõudis ta kokkuleppele Londoni Chelseaga. 

«Läbirääkimised klubide vahel käivad. Kui ma saan täpselt teada, mida klubid minust tahavad, siis annan ma ka vastuse. Olen alati võtnud vastu raskeid töökohti ning mul on olnud motivatsiooni teha head tööd. Seega ma räägin Reali presidendi Florentino Pereziga esmaspäeval,» vahendab Daily Record Mourinho sõnu.

Mourinhost sai nüüd ühtlasi kolmas treener, kes võitnud Meistrite liiga kahe erineva klubiga. Varem on sellega hakkama saanud Ernst Happel ja Ottmar Hitzfeld.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles