Äsja Klavani klubiga liitunud korealane on Dortmundi huviorbiidis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Lõuna-Korea jalgpallikoondislane Ji Dong-Won sõlmis äsja lepingu Ragnar Klavani koduklubi Augsburgiga, kuid võib juba suvel taas meeskonda vahetada. Temast on huvitatud Saksamaa tunamullune meistermeeskond Dortmundi Borussia.

Ajalehe Bild andmetel on 22-aastane Dong-Won Borussia treenerile Jürgen Klopile sügava mulje jätnud ning suvel tervitab treener mängumeest juba oma meeskonnas. Senikaua peab korelane Augsburgis kogemusi koguma.

Hooaja esimesel poolel Inglismaal Sunderlandis mänginud Dong-Won kuulus ka eelmise hooaja kevadringis laenulepingu alusel Augsburgi ridadesse ning lõi Bundesligas 17 mänguga viis väravat. Relegatsiooniheitlust pidanud Augsburgi jaoks oli tegemist ülimalt olulise mängumehega. Sellel hooajal mängib Klavani koduklubi aga juba tunduvalt kõrgemat mängu ning pigem loodetakse, et Lõuna-Korea mees suudab aidata klubi eurokohale.

Siiski ei tasu Borussia fännidel arvata, et Dong-Won oleks ainus asendus suvel Dortmundist lahkuvale Robert Lewandowskile. Bildi andmetel on sihikul veel sellised nimed nagu  Karim Benzema, Christian Benteke, Jackson Martinez ja Diego Costa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles