Ribery lõpetas kuulujutud ja pikendas Bayerniga lepingut

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis. Foto: AFP / Scanpix

Eile õhtul jalgpalli Meistrite liigas kaotuse vastu võtma pidanud Müncheni Bayern sai täna siiski fännidele edastada ka positiivse sõnumi. Nimelt pikendas nende tähtmängija Franck Ribery klubiga lepingut.

Ribery eelmine leping oleks lõppenud järgmise aasta suvel, kuid uus kontraht hoiab mehe Saksamaal 2014/2015. aasta hooaja lõpuni, kirjutab ESPN Soccernet.

«Oleme väga rahul, et maailma üks paremaid jalgpallureid otsustas meiega lepingut pikendada. See on ühtlasi märk ka Bayerni suurtest plaanidest,» sõnas klubi boss Karl-Heinz Rummenige.

«Olen väga rahul, et otsustasin jääda Bayernisse. Minu perekond ja mina oleme siin väga õnnelikud. See klubi on muutunud üheks suureks perekonnaks,» lisas Ribery.

Teatavasti olid Ribery teenetest huvitatud mitmed tippklubid, kuid Bayerniga sõlmitud uus leping lõpetab arvatavasti vähemalt selleks suveks spekulatsioonid Ribery tuleviku ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles