Valitsev maailmameister Beljajeva teenis Dohas hõbemedali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Julia Beljajeva, Tiffany Geroudet, Monika Sozanska, Julia Revesz.
Vasakult: Julia Beljajeva, Tiffany Geroudet, Monika Sozanska, Julia Revesz. Foto: Rahvusvaheline vehklemisföderatsioon/Facebook

Dohas toimuval vehklemise MK-etapil sai eestlanna Julia Beljajeva teise koha. Finaalis tuli Beljajejaval tunnistada šveitslanna Tiffany Geroudet' paremust.

Finaal

Geroudet oli finaalis Beljajevast parem numbritega 15:10.

Poolfinaal

Poolfinaalis alistas Beljajeva numbritega 15:10 Monika Sozanka ning seega asub eestlanna võitlema kulla eest.

Veerandfinaal

Julia Beljajeva jätkas head turniiri ning järjekordne kindel võit oli tõsiasi. Seekord jäi valitsevale maailmameistrile alla sakslanna Beate Christmann, kes oli avaringis lülitanud konkurentsist Erika Kirpu. Beljajeva võit 15:11.

16 parema hulgas

Julia Beljajeva jätkas kindlalt. Tema järjekordne ohver oli tuneeslanna Sara Besbes, kes jäi eestlannale alla 7:15. Kuusk kaotas samal ajal aga napilt 13:14 ungarlannale Julia Reveszile. Kuusk oli kohtumist juhtinud seisul 10:6 ja 12:9.

32 parema hulgas

Kristina Kuusk oli 15:13 üle Camilla Batinist ning Julia Beljajeva alistas samal ajal ülikindlalt 15:8 Marie Florence Candassamy.

64 parema hulgas

Kristina Kuusk võitis kindlalt 15:10 Amelie Cazet, Julia Beljajeva oli 15:13 üle Clementine Fernandezist. Erki Kirpu kaotas lisaajal 10:11 Beate Christmannile, Irina Embrich tunnistas samuti lisaajal sakslanna Camilla Batini 12:13 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles