Kreeka meedia: Volou Olympiacos lõpetas läbirääkimised Lindperega

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe kange koostöö viis palli Hollandi väravasse ja tõi Konstantin Vassiljevile Hõbepalli. Pool auhinnast võinuks kuuluda supersöödu andnud Lindperele.
Kahe kange koostöö viis palli Hollandi väravasse ja tõi Konstantin Vassiljevile Hõbepalli. Pool auhinnast võinuks kuuluda supersöödu andnud Lindperele. Foto: Toomas Huik

Kuigi Eesti jalgpallikoondislane Joel Lindpere läbis Kreeka esiliigaklubi Volou Olympiacose juures meditsiinilise kontrolli ja teenis ka lepingupakkumise, siis nüüdseks väidab sealne meedia, et Volou on otsustanud lepinguläbirääkimised meie mehega peatada.

Kreeka esiliigat juhtiva Volou Olympiacose huvist Lindpere vastu hakati rääkima umbes nädal tagasi ning vahepealse ajaga selguski, et 32-aastasele poolkaitsjale on tehtud ka lepingupakkumine, vahendas Soccernet.ee.

Seepeale palus Lindpere kreeklastelt paar päeva mõtlemisaega ja klubi ootas mehe vastust reedeks. Nüüdseks sahistatakse aga Kreekia meedias, et Volou meeskonnani jõudsid teated sellest, et Lindpere kaalub ka Tšehhi meeskonna Ostrava Baniki ning hetkel Türgis treeniva Kasahstani klubi FK Tarazi pakkumisi.

See aga kreeklastele ei tundunud sobivat ning seepeale otsustatigi lepinguläbirääkimised viimased neli aastat USA-s pallinud Eesti koondislasega peatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles