Varrak: ei saa öelda, mida mõtlen, kuna rahakott ei kannata seda välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Toomas Huik

BC Kalev/Cramo sai korvpalli Ühisliigas kahe võidu kõrvale üheksanda kaotuse, kui võõrsil jäädi 76:79 alla BC Donetskile. Kohtumise jooksul tegid kohtunikud mitmeid kahtlaseid otsuseid, kuid kalevlaste juhendaja Alar Varrak ei soovinud õigusemõistjate tööd arvustada.

«Valus kaotus. Oli punkt-punkti mäng ja kui jätta asi viimasele minutile, siis võib kõike juhtuda. Lõpus oli meie pall, kuid kaotasime palli ja sealt tuli vastastele kiired kaks punkti,» rääkis Varrak esmalt matši lõpust ja märkis seejärel, et kohtunike tööd ta kritiseerida ei taha. «Ei saa öelda, mida mõtlen, kuna rahakott ei kannata seda välja. Tund aega pärast kohtumise lõppu on närv must küll,» tunnistas ta.

Kui eelmisel pühapäeval kaotas Kalev/Cramo võõrsil 49:99 Nižni-Novgorodile, siis täna oli kalevlaste mängupilt tunduvalt parem. «Sellepärast on kaotuse pärast veel eriti kahju, sest mänguline vorm on meil tõusuteel. Ka võõral väljakul oli võit käega katsutav,» tunnistas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles