Jüri Ratas: profi- ja noortesport võivad Eestis kokku kukkuda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: PP

Eesti Korvpalliliidu presidendi Jüri Ratase hinnangul võib Eesti profisport ja noortesport kokku kukkuda, kui stipendiumide probleemile lahendust ei leita.

«Kui sellisel kujul spordistipendiumitele lahendust ei leita, siis sellisel tasemel (nagu praegu - toim.) me ei näe korvpalli Eestis, aga ma arvan et me ei näe ka võrkpalli, jalgpalli või mingit muud võistkonna-ala. Me võime mängida oma Balti regioonis, aga see, et me näeksime oma võistkondi mängimas Euroopa või ida suunal, kus täna mängib Kalev/Cramo, sellisel tasemel võistkondi meil enam ei ole,» sõnas Ratas Vikerraadio saates Spordipühapäev, vahendab ERR Sport.

«Noortesüsteem, ma ei räägi enam profisüsteemist, mis kukub siis kindlasti kokku, siis noortesüsteem kukub tugevalt kokku. Ma julgen öelda, et kindlasti üle 50-60% meie klubidest lõpetab siis tegevuse,» lisas Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles