Järjekordne langeja: Šarapova jaoks on Austraalia lahtised lõppenud

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma kolmas reket Maria Šarapova kukkus täna öösel peetud mängus Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel konkurentsist, kui kaotas Slovakkia esindajannale Dominika Cibulkovale (WTA 24.).

Enne Austraalia lahtiseid oma parema õlaga hädas olnud Šarapova jaoks oli Cibulkova hea mäng veidike liiast ning venelanna oli sunnitud teise ja kolmanda seti vahel võtma meditsiinilise pausi. Mängu see Šarapova jaoks siiski ei päästnud ning nii tuli naiste üksikmängu neljandas voorus tunnistada 6:3, 4:6, 1:6 Cibulkova paremust.

«Ma ei pea seda raketiteaduseks. Kui sa mängid palju tennist, siis sul tekivad sedatüüpi vigastused ja valud ning teatud liigutuste puhul hakkad sa seda tundma,» nentis pärast kaotust Šarapova.

Venelanna oli konkurentsist langemisest sedavõrd pettunud, et lahkus pärast matši väljakult ühegi peanoogutuse või lehvituseta.

Cibulkova veerandfinaalivastaseks on maailma edetabeli 11. reket Simona Halep, kes sai jagu kaheksandast reketist Jelena Jankovicist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles