Meeste tennisemaailma tipud olid Austraalia lahtistel hädas

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel pidasid pingelised neljanda ringi kohtumised nii maailma esireket Rafael Nadal kui ka edetabeli neljas number Andy Murray.

Nadal kohtus neljandas ringis maailma edetabeli 17. mehe jaapanlase Kei Nishikoriga ning pidi võitmiseks vaeva nägema üle kolme tunni. Matši kokkuvõttes sai numbritega 7:6(3), 7:5, 7:6(3) võidu siiski Nadal, kes kohtub veerandfinaalis maailma 22. reketi Grigor Dimitroviga.

Meeste edetabeli neljas number Murray oli omakorda veidike hädas 119. reketi Stephane Robertiga. Võistluspausilt naasnud Murray alistas kaks tundi ja nelikümmend minutit kestnud matšis Roberti numbritega 6:1, 6:2, 6:7(8), 6:2. Veerandfinaalis ootab Briti esinumbrit Roger Federer.

Teistes veerandfinaalis kohtuvad omavahel Tomas Berdych (ATP 7.) - David Ferrer (ATP 3.) ning meeste teine number Novak Djokovic - Stanislas Wawrinka (ATP 8.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles