Eto'o kübaratrikk läks Chelsea fännile kalliks maksma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o.
Samuel Eto'o. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi sai eile väärt võidu Manchester Unitedi üle, ent ühele sinisärkide fännile läheb see maksma rohkem kui vaid rõõm võidust: nimelt lubas üks Chelsea toetaja end Eto'i kübaratriki puhul kaunistada tätoveeringuga.

Üks Chelsea fänn postitas eile Twitterisse lubaduse, et kui Eto'o lööb Unitedi vastu kolm väravat, kaunistab fänn oma keha Eto'o näopildiga tätoveeringuga. Julge fänn andis lubaduse siis, kui Kameruni koondislane oli viinud kohtumise 17. minutil Chelsea 1:0 ette, ent juba teise poolaja esimeste minutite järel oli tablool seis 3:0 ning kõikide Chelsea tabamuste autoriks oli just Eto'o.

Kuigi kõnealusele Chelsea fännile ei pruugi tätoveeringu tegemine iseenesest üleliia palju rahaliselt maksta, siis oma keha suhtes oli julge fänn teisel arvamusel. «Pean homme tätoveeringusalonge külastama. Ma vihkan tätoveeringuid,» tunnistas julge fänn pärast mängu Twitteris.

Chelsea alistas ManU 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles