Prantsusmaa koondislasi ootab täna järjekordne seksiskandaali puudutav kohtuistung

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema (paremal) ja Franck Ribery.
Karim Benzema (paremal) ja Franck Ribery. Foto: SCANPIX

Täna algab Pariisis taaskordne istung kahe Prantsusmaa jalgpallikoondislase Franck Ribery ja Karim Benzema üle, keda süüdistatakse alaealise prostituudi Zahia Dehariga vahekorda astumises.

Nii Ribery kui Benzema seaduserikkumine jäi aastasse 2009, ent protsess on veninud ning seega alustatakse täna järjekordse istungiga. Ribeyd süüdistatakse selles, et ta lennutas toona alaealise Dehari Münchenisse, et seal oma 26. eluaasta sünnipäeva tähistada ning see hõlmas ka vahekorda astumist. Süüdimõistmise korral ootab Riberyd kuni kolmeaastane vanglakaristus ja ligikaudu 45 000 euro suurune trahv. Benzemad omakorda süüdistatakse samuti alaealise Dehariga seksimises ning selle eest maksmises.

Mõlemad mehed on oma otsest süüd eitanud: Ribery kinnitas, et astus Dehariga vahekorda, ent ei teadnud, et neiu on alaealine, Benzema on Dehariga seksimist kui fakti eitanud.

Kohtuprotsessi muudab kurioosseks asjaolu, et Dehar ei plaani kohtuistungile kohale minna, sest ta ei nõua kuulsate vutimeeste käest mingisugust kahjutasu. Neiu on kinnitanud, et valetas mõlemale mehele oma vanuse kohta. Samas jääb kaasuse juures siiski kehtima Prantsuse seadusandlus, mille järgi võib kahepoolsel nõusolekul astuda vahekorda inimesega, kes on vähemalt 15 eluaastat vana, ent samas on keelatud seksteenuse ostmine alla 18-aastaselt.

BBC andmetel ei plaani kumbki Prantsuse koondislastest tänasele istungile ilmuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles