Tippjalgpallurite treeningutüli pidi klaarima politsei

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chico Flores (vasakul).
Chico Flores (vasakul). Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubi Swansea City kinnitas, et nende treeningul omavahel tülli läinud Garry Monki ja Chico Florese tõttu käis kohal koguni politseipatrull.

Swansea pressiesindaja sõnul oli tegu siiski vaid tulise sõnavahetusega ning mehed omavahel kättpidi kokku ei läinudki. Ometi pidas üks juuresviibijatest vajalikuks politseisse helistada, kohale saabunud võimuesindajad ei näinud aga tarvidust kummagi mehega pikemalt vestelda, jättes olukorra klubi lahendada. Väidetavalt nähti Florest ka telliskiviga vehkimas, kuid need väited lükkas klubi kategooriliselt ümber.

Kerges kriisis vaevleva Swansea sisepingetest annab aimu ka eelmise nädalal toimunu, kui tulipäine Flores meeskonna koosolekult enneaegselt ja uksi paugutades lahkus. Inglise ajalehtede sõnul on klubis tekkinud lõhe inglaste ja hispaanlaste vahel - viimaseid kuulub Swanseasse koguni kaheksa. Eriti on brittidel kõrini just Florese tujutsemisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles