Lindperele tekkis veel üks huviline

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: Liis Treimann

Kui seni on räägitud, et Eesti koondise poolkaitsja Joel Lindpere vastu tunneb huvi Arno Pijpersi juhendatav Kasahstani meeskond FK Taraz, kes testib teda ja Martin Vunki, siis nüüd tuli ilmsiks teinegi huviline Kasahstanist, kirjutab soccernet.ee.

Nimelt sealse meedia väitel on 2010. aastal riigi meistriks kroonitud Kostanaj FC Tobol 32-aastase eestlasele pakkumisegi teinud, kuid Lindpere otsustas ikkagi testimisele minna Tarazi, kus ootas ees tuttav Pijpers, kellega ta on koos töötanud nii koondises kui ka Tallinna Floras.

Sellest hoolimata on Toboli pakkumine jõus ja kui Lindpere ei peaks Taraziga kaubale saama, on tema jaoks mullu liiga seitsmendana lõpetanud Toboli uks lahti.

Viimati MLS-is Chicago Fire'i eest mänginud Lindpere on 1. jaanuarist vabaagent ning lisaks Kasahstani klubidele on tema vastu huvi üles näidanud ka Kreeka ja Tšehhi klubid, kes tegid ka korralikud pakkumised. Mängumehe enda sõnul peaks tulevik selgeks saama selle nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles