TV3 video: Margus Hunt räägib oma palganumbrist ja kuludest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

TV3-l õnnestus pääseda ameerika jalgpalli profiliigas NFL mängiva Margus Hundil koduklubi Cincinnati Bengals tagatubadesse. Intervjuud Hundi ning tema treeneri ja klubikaaslastega on eetris täna ja homme Seitsmestes uudistes.

Hundil on klubiga nelja-aastane leping ja ka palganumbrid on nendeks aastateks paika pandud. Kui palju esimese aasta lepingusse kirjutatud 400 000 dollarisest palgast tegelikult kätte jääb? Sellele summale lisanduvad ka boonused.

«Pool sellest läheb maksudeks, 3 protsenti agendile, siis veel liidutasu,» rääkis Hunt, kelle sõnul tahavad enda osa palgast saada paljud.

«Lõpuks see, mis endale taskusse jääb, on selline, et saab nagu hakkama küll, aga sellist superstaari elu endale lubada ei saa nagu mõned kutid,» rääkis Hunt. «Suurem hunnik, mis ma sain sealt signing bonusest, läks kõik investeeringutesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles