TV3 video: tiimikaaslased kiidavad Margus Hundi võimsust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengalsi mängumees Michael Johnson (paremal) üritab takistada Pittsburgh Steelersi mängujuhti Ben Roethlisbergerit.
Cincinnati Bengalsi mängumees Michael Johnson (paremal) üritab takistada Pittsburgh Steelersi mängujuhti Ben Roethlisbergerit. Foto: SCANPIX

TV3 külastas ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsit ning küsitles lisaks eestlasele ka kaitseliinis mängivaid Michael Johnsonit, Carlos Dunlapi ning Wallace Gilberryt.

Tiimikaaslased jagasid seejuures NFLis oma esimese hooaja lõpetanud Hundi suunas ikka kiitvaid hinnanguid.

«Kui teda vaadata, siis on näha, et tal on olemas kõik vajalikud «tööriistad», mis tulevad kaitseliini puhul kasuks,» rääkis Bengalsi mängumees Michael Johnson. «Ta on suur, kiire ja sportlik – kõik see, mida vaja. Ma arvan, et ta on kindlasti hea täiendus, sobib meie kõigiga hästi kokku.»

«Tema tugevuseks ongi tema tugevus. Ta on väga kiire. Arvestade kui suur ta on, siis ei ootaks, et ta on nii kiire ja tugev,» lisas Carlos Dunlap.

«Ta on tugev mees, selline, kes on loomulikult tugev. Kui ta alguses tuli, ei teadnud ta ise ka, mida sellega teha,» sõnas Wallace Gilberry. «Ülikoolis ta lihtsalt jooksis teistest üle. Siin on aga suur osa tehnikal. Nüüd peab ta õppima, kuidas panna kokku tehnika ja jõud. Ta saab olema hirmuäratav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles