Maailma üks säravamaid ründestaare sai karmilt vigastada, MM küsimärgi all

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao kanti täna väljakult ära kanderaamilt, mehe trauma tõsidus ei ole veel teada.
Radamel Falcao kanti täna väljakult ära kanderaamilt, mehe trauma tõsidus ei ole veel teada. Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel jalgpallimaailmas üheks silmapaistvamaks ründajaks kerkinud AS Monaco ja Kolumbia koondise väravakütt Radamel Falcao sai tänases Prantsusmaa karikamängus vigastada. Esialgu ei ole trauma tõsidust veel kinnitatud, kuid mitmete teadete kohaselt on tegemist raske vigastusega, mis võib mehe eemale jätta ka suvisest MMist.

Monaco alistas täna karikasarjas 3:0 Monts or Azerguesi ja 29. minutil sai tabamuse kirja ka Falcao. Esimese poolaja üleminutitel sai Falcao aga vigastada ning ründaja kanti kanderaamiga väljakult ära. Esialgsetel andmetel vigastas ründaja põlve, kuid praeguseks ei ole trauma tõsidus veel teada, siiski kardatakse aga kõige hullemat, kirjutab Eurosport.

«Falcao sai löögi vastu vasakut põlve. Lähipäevadel tehakse täpsemaid analüüse ja siis saame ka konkreetsemaid vastuseid,» teatas mängujärgselt Monaco meeskond 27-aastase ründaja kohta.

«Kaotasime Radamel Falcao. See on meile suur löök. Ma arvan, et tegemist on raske vigastusega,» lisas Monaco kapten Jeremy Toulalan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles