Heiki Nabi ei ole seni saanud kätte väljateenitud MM-kulda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi MMi hõbemedaliga. See autasu on tagasi alaliidule saadetud ning maailmameister ootab talle kuuluvat kuldmedalit.
Heiki Nabi MMi hõbemedaliga. See autasu on tagasi alaliidule saadetud ning maailmameister ootab talle kuuluvat kuldmedalit. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmise aasta detsembri keskpaigus selgus, et kreeka-rooma maadluse raskekaalus mullu maailmameistriks kroonitud iraanlane Amir Aziz Ali Akbari on andnud positiivse dopinguproovi ja jääb seega MM-tiitlist ilma, seejärel tõusis kahekordseks maailmameistriks aga Heiki Nabi.

Peagi saatis Nabi MM-hõbeda Rahvusvahelisse Maadlusliitu, kuid seni ei ole eestlane kuldmedalit veel vastu saanud, seejuures ei ole ka teada, millal medal võiks eestlase kätte jõuda.

«Käes ei ole ja täpselt ei oska öelda, millal võib ta tulla. Viimane minul teada olev info on selline, et medal ei ole Iraanist jõudnud Rahvusvahelisse Maadlusliitu,» rääkis Nabi ETV Spordiuudistele. «Kui ta (Amir Aziz Ali Akbar) ei saada, siis tehakse ilmselt uus, aga see võtab aega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles