Eurosarja võit saadab eestlased omavahel vastamisi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits rünnakul.
Andri Aganits rünnakul. Foto: Andreas Arndt

Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Andri Aganitsa koduklubi TV Bühl võttis eile peetud CEV Cupi korduskohtumises 3:2 võidu Kreeka meeskonna PAOK Thessaloniki üle ning kohtub järgmises voorus samuti Eesti rahvuskoondisesse kuuluva Ardo Kreegi kodumeeskonnaga.

Võõrsil mänginud Bühl alustas kohtumist kindlamalt ja võitis esimese geimis 25:21. Teine geim kuulus omakorda võõrustajatele ning Bühli mehed pidid tunnistama Kreeka klubi 22:25 paremust. Tasavägiselt kulgenud mängu kolmanda geimi võitis 25:22 taas Aganitsa ja Juhkami koduklubi, neljandas geimis jäädi aga napilt 26:28 Thessalonikile taas alla. Otsustava viienda geimi võitis Bühl 15:12.

Vigastusest tervenenud Juhkami arvele jäi 11 punkti, neist üheksa rünnakul ja kaks blokis. Aganits sai kirja üheksa punkti: kuus rünnakul ja kolm blokis. Bühli resultatiivseimaks oli 14 silmaga Nicholas Vogel, Kreeka klubi parimana sai Aleksandar Milkov kirja 22 punkti.

CEV Cupis ootab järgmisena ees Challenge round, kus edasi pääsenud Bühl kohtub Meistrite liigast välja langenud Pariisi Volleyga, mille ridades mängib ka Ardo Kreek. Kahe võiduni peetava seeria esimene mäng peetakse 5. veebruaril Pariisis, korduskohtumine Bühlis on kavas 12. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles