Ametlik: Chelsea müüs oma parima mängija Manchester Unitedile

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Mata.
Juan Mata. Foto: SCANPIX

Daily Telegraphi andmetel on viimaks teoks saanud viimasel ajal palju kõmu tekitanud hispaanlase Juan Mata üleminekusaaga: Chelsea jalgpalliklubi võttis vastu Manchester Unitedi pakkumise ning Mata siirdub valitseva Inglismaa meistri ridadesse.

Kahel eelmisel hooajal Chelsea parimaks mängijaks valitud Mata pidi uue peatreeneri Jose Mourinho saabudes leppima peamiselt pingipoisi staatusega ning see tekitas rahulolematust nii Matas endas kui Chelsea fännides. 25-aastasest hispaanlasest olid huvitatud mitmed klubid, ent nüüdseks on Chelsea vastu võtnud Manchester Unitedi ametliku pakkumise ja Mata asub klubi vahetama.

Daily Telegraphi väitel on Mata üleminekusummaks 37 miljonit inglise naela. Chelsea on Mata juba vabastanud ning hispaanlane peaks täna läbima Manchesteris tervisekontrolli ja olema seejärel täieõiguslik ManU liige. Väidetavalt hakkab Mata teenima uues koduklubis peaaegu kaks korda rohkem kui seni Chelseas, kus ta nädalapalgaks oli 70 000 naela.

Mata liitus Chelseaga 2011. aastal, enne seda mängis ta Hispaania liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles