Kaotusvalus Murray süüdistab Federeri sohimängus

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel langes veerandfinaalis konkurentsist Briti esinumber Andy Murray, kes avaldas pärast mängu arvamust, et tema vastane Roger Federer tegi ühe punkti ajal sohki.

Murray ja Federer olid mängimas kolmandat setti ning Murray servil oli seis geimidega 4:4 ja punktidega 15:15 viigis. Federer suutis Murray poolt võrgu ette asetatud löögi küll ära mängida, ent nii kohtunikud, pealtvaatajad, kommentaatorid kui ka mängijad ise polnud kindlad, kas pall põrkas enne seda kaks korda või mitte. Kuna Murray enam Federeri lööki tagasi lüüa ei suutnud, läks kõnealuses olukorras punkt Federerile.

Matši võitnud Federer tunnistas, et ta ei julge öelda, kas tegemist oli kahekordse põrkega või mitte. «Tol hetkel arvasin, et ma ilmselt jõudsin pallini siiski õigel ajal, eriti arvestades seda, kuidas see teisele poole põrkas,» rääkis Federer.

Konkurentsist langenud Murray oli oma sõnavõtus aga märksa kindlam ja kriitilisem. «Arvan, et ta teadis küll, et see põrkas kaks korda,» pahandas Murray.

Federer võttis kohtumises 6:3, 6:4, 6:7(6), 6:3 võidu ja kohtub poolfinaalis maailma esireketi Rafael Nadaliga. Murrayt ootab värskes tenniseedetabelis ees aga väike langus: maailma neljas reket peab uuel nädalal avaldatavas edetabelis leppima ilmselt kuuenda või seitsmenda kohaga.

Vaata videot kõnealusest olukorrast siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles