Karm vigastus: maailma üks paremaid ründajaid võib MMilt eemale jääda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Eile peetud Prantsusmaa jalgpalli karikamängus sai tõsiselt vigastada AS Monaco klubi ja Kolumbia jalgpallikoondise ründaja Radamel Falcao.

Monaco meeskond oli kohtumas Chasselay linna klubi Monts or Azerguesiga ning Falcao sai mängu 29. minutil jala valgeks ja viis Monaco 1:0 juhtima. Esimese poolaja lõpus niitis aga vastaste penaltialasse jõudnud Falcao jõhkralt maha Montsi klubi mängumees Soner Ertek ning valudes kolumbialane palus koheselt meditsiinilist abi. Falcao kanti väljakult minema ja sisse vahetati Emmanuel Riviere, kes skooris teisel poolajal kaks korda ja kindlustas Monacole 3:0 võidu ning edasipääsu.

Suuremat põhjust rõõmustamiseks klubil siiski polnud, sest Falcao põlvevigastuse tõsidus pole veel selge ning lisaks asjaolule, et mehe klubihooaeg võib lõppenud olla, ei pruugi ta olla võimeline mängima ka suvel toimuval MMil, kus Kolumbia on mängimas C-alagrupis koos Kreeka, Elevandiluuranniku ning Jaapaniga.

Klubi ametlikus teadaandes öeldi, et hetkel on Falcao olukord veel selgumisel. «Falcao sai löögi vasakusse põlve. Peame järgnevatel päevadel ära ootama testide tulemused, et vigastuse olemusest paremini aru saada,» seisis Monaco teadaandes.

27-aastane Falcao liitus Monacoga sel suvel, eelnevalt mängis ta Madridi Atleticos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles