Moyes valusa kaotuse järel: meie penaltid olid kohutavad

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: SCANPIX

Eilse Inglismaa liigakarika poolfinaalseeria korduskohtumise järel sarjast välja langenud Manchester Unitedi peatreener David Moyes oli pärast mängu oma meeste esituses pettunud.

Eilne põnevusmäng algas ManU jaoks 1:2 kaotusseisust, sest just selle skooriga jäädi avakohtumises Sunderlandile alla. Kui normaalajal oli Manchesteri meeskonna poolt saanud jala valgeks Jonny Evans, siis pärast viigilist normaalaega mängiti lisaaeg, mille jooksul jõudsid skoorida nii Sunderlandi kui ManU mehed. Seisuga 3:3 lõppenud normaalajale järgnesid penaltid, mis kujunesid Unitedi jaoks üsna nukraks, sest viiest mehest suutis ainukesena selle realiseerida Darren Fletcher. Kuna Sunderlandi poolelt olid täpsed kaks mängumeest, edenesidki liigakarika finaali just nemad.

ManU peatreener Moyes tunnistas pärast mängu, et penaltiseeria oli katastroof. «Asi läks penaltiseeriani ja meie penaltid olid kohutavad,» nentis Moyes.

Unitedi juhendaja lisas, et seekord lasti ta oma mängijatel ise valida, kes 11 meetri karistuslööke sooritama lähevad. Kuna vigastustega on hetkel väljas Wayne Rooney ja Robin van Persie ning teisel poolajal vahetati pingile ka Shinji Kagawa ja Michael Carrick, oli lööjate valik küllaltki hõre, sest lisaks jäi kõrvale ka end kergelt vigastanud Javier Hernandez. Niisiis asusid penalteid lööma Daniel Welbeck, Darren Fletcher, Adnan Januzaj, Phil Jones ja Rafael, kellest täpne oli vaid Fletcher.

Moyes tunnistas, et selline viisik poleks olnud tema ideaalne valik, ent antud oludes ei olnud muud teha. ManU juhendaja lisas, et kokkuvõttes tegid tema hoolealused mannetu esituse. «Me ei mänginud piisavalt hästi, jätsime oma võimalused kasutamata. Olin tulemuses pettunud, ent kokkuvõttes ei mänginud me hästi,» tunnistas Moyes.

Liigakarika finaalis kohtub Sunderland Manchester Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles