Eesti lippu kannab Sotši olümpia avatseremoonial Tobreluts

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts.
Indrek Tobreluts. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Olümpiakomitee kinnitas täna lõpliku nimekirja Eesti sportlastest, kes sõidavad veebruaris toimuvatele Sotši taliolümpiamängudele. Lisaks kinnitati ka avatseremoonial Eesti lipu kandja.

Eesti koondis sõidab Sotši 23 sportlasega, austava lipukandmise ülesande sai endale viiendatel olümpiamängudel osalev laskesuusataja Indrek Tobreluts.

Laskesuusatajatest kinnitati koondisesse neli naist: Kadri Lehtla, Darja Jurlova, Grete Gaim ja Johanna Talihärm, ning viis meest: lisaks Tobrelutsule, Kauri Kõiv, Roland Lessing, Daniil Steptšenko ja Kalev Ermits.

Murdmaasuusatajatest teenisid olümpiapääsme Triin Ojaste, Aivar Rehemaa, Peeter Kümmel, Karel Tammjärv ja Algo Kärp. Kahevõistlejatest osalevad olümpiamängudel Kristjan Ilves, Han Hendrik Piho ja Karl-August Tiirmaa, suusahüppajatest Kaarel Nurmsalu ja Siim-Tanel Sammelselg.

Mäesuusatajatest kuuluvad koondisesse Triin Tobi ja Warren Cummings Smith. Iluuisutamise naiste üksiksõidus esindab Eestit Jelena Glebova, meeste üksiksõidus Viktor Romanenkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles