Lewandowski läks keskmist sõrme näidanud Borussia fännile kallale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia fänn Robert Lewandowski käest autogrammi küsimas.
Dortmundi Borussia fänn Robert Lewandowski käest autogrammi küsimas. Foto: SCANPIX

Jaanuari alguses kirjutas Dortmundi Borussia jalgpalliklubi ründeäss Robert Lewandowski alla lepingule, mille alusel saab temast alates suvest Müncheni Bayerni mängija. Suurima rivaali juurde siirdumine on Dortmundi fännid endast välja viinud, kuid paistab, et ka Lewandowskil pole käsil kõige rahulikumad ajad.

Eile õhtul toimus ühel Dortmundi tänaval vahejuhtum, kus Lewandowski väidetavalt ühele fännile kallale läks. 17-aastane Philip rääkis ajalehele Bild, et seisis koos sõpradega kooli ees, kui nägi nende poole liikumas Porsche Cayenne’i, mille roolis Poola ründestaar. «Kohe kui nägin, kes sealt tuleb, läksin ma marru ning näitasin talle keskmist sõrme. Ma tean, et see polnud normaalne käitumine,» selgitas ta. Seejärel auto aga petus ning Lewandowski tormas masinast välja. «Ta jooksis minu poole nagu härg. Ka tema karatemeistrist sõbratar tegi kõrvalsõitja ukse lahti. Ma hakkasin kartma.»

Seejärel pahandas Lewandowski veidi Philipiga ning lõpuks lõi viimasele rusikaga vastu pead. Noormees kinnitab, et ta sai antud hoobist tugeva peavalu. Ta esitas süüdistuse ka politseile.

Politse kõneisik kinnitas Bildile, et ühe Dortmundi Borussia mängumehe kohta on tulnud süüdistus kehavigastuste tekitamises, kuid nime ta eraldi välja ei toonud.

Dortmundi klubi boss Hans-Joachim Watzke sõnul on ta Lewandowskiga juba olukorda arutanud. «Robert selgitas, et noormees näitas talle keskmist sõrme ning tema jättis auto seisma. Ta tuli autost välja, asetas käe poisi õlale ja küsis, miks viimane midagi sellist tegi. Robert vandus, et ta ei ole noormeest löönud. Ma usun Robertit täielikult,» ütles Watzke ajalehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles