Imekombel paranenud 10-aastane poiss loodab Schumacherit inspireerida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: AP

10-aastane briti poiss Brook Hill lõbutses suusamäe, kui äkki kihutas talle otsa juhitavuse kaotanud mäesuusataja. Ta sai õnnetuses tõsiseid päavigastusi ning veetis kaks nädalat kunstlikus koomas, just nagu seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher.

Ka tema puhul arvestasid arstid kõige kehvema stsenaariumiga, kuid kõigi üllatuseks leidis aset imeline paranemine. Õnnetus juhtus möödunud aasta veebruaris Püreneedes ning kodumaale lennutati Brook alles märtsis. Hilli saatus huvitas ka laiemat avalikkust, teiste seas avaldasid talle toetust Inglismaa, Šoti ja Walesi ragbimeeskonnad ning endine jalgpallur Michael Owen. Kõigest sellest oli abi ning kohalikud Inglismaa arstid olid poisi paranemise kiirusest vaimustuses.

Nüüd aga loodab Brook, et tema lugu aitab mingi moel ka Schumacheri parenemisele kaasa. Eelmise aasta viimastel päevadel suusatades kukkunud sakslane lebab endiselt koomas ning arstid ei oska öelda, millal legend taas meelemärkusele tuuakse. Pigem on üleval küsimus, kas Schumacher üldse enam ärkab.

«Jälgime Schumacheri lugu hoolega ning see on meie prekonna läbielatule väga sarnane,» rääkis Brooki isa Inglismaa meediale. «Me tahame toetada Schumacherite perekonda ja näidata, et sellel hirmsal lool võib olla positiive lõpp. Ta on võitleja nagu Brook ja me tõesti loodame, et Schumacher paraneb kiiresti,» jätkas ta.

Täna kirjutab Saksamaa meedia, et endiselt ei ole tulnud mitte ühtegi infokildu selle kohta, millal arstid Schumacheri kunstlikust koomast välja toovad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles