Orlando Magic jäi ellu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orlando Magicu mängija Dwight Howard
Orlando Magicu mängija Dwight Howard Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaalis teenis esimese võidu Orlando Magic, kes alistas võõrsil lisaajal Boston Celticsi 96:92 (51:47).

3:0 kaotusseisus olnud Orlando vajas ellujäämiseks hädasti võitu ning 2.24 enne normaalaja lõppu tunduski see käes olevat. Siis tabas aga 85:78 eduseisus olnud Orlandot mõõn. Külalised viskasid viimaste minutitega vaid ühe punkti ning Boston viis mängu lisaajale.

Lisaajal suutis Orlando oma paremuse siiski maksma panna. Suurimaid teeneid oli selles Dwight Howardil ja Jameer Nelsonil.

Dwight Howard kogus kohtumise parimana 32 punkti 16 lauapalli. Lisaajal tähtsa kolmese tabanud Nelson toetas teda 23 punkti ja 9 resultatiivse sööduga.

Bostoni parimatena kogusid Paul Pierce 32 punkti ja 11 lauapalli ning Kevin Garnett 14 silma ja 12 lauapalli. Seeria viies kohtumine peetakse neljapäeval Orlandos.

Mängu kokkuvõtet saate näha SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles