Võrkpalli ühisliigas algavad vahegrupi mängud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bigbank Tartu
Bigbank Tartu Foto: Rein Murakas

Pärast nädal tagasi lõppenud võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga põhiturniiri jätkatakse pühapäeval vahegrupimängudega. Mängitakse kahes grupis, tugevamas said koha põhiturniiri viis esimest meeskonda, nõrgemas kohtadel 6.-10. lõpetanud võistkonnad.

Pühapäeval on kavas kolm vastasseisu ning võistlustules on neli Eesti võistkonda. Tartus peetavas keskses kohtumises lähevad vastamisi koduvõistkond Bigbank Tartu ja Rakvere Võrkpalliklubi. Sellest mängust teeb Postimees otseülekande. Samad võistkonnad kohtusid põhiturniiril kahel korral ning Tartu esindus Lääne-Virumaa meeskonnale geimi ei loovutanud.

Põhiturniiril kolmanda koha saavutanud Pärnu Võrkpalliklubi võõrustab neljandat RTU/Robezsardzet. Nõrgemas grupis sõidab Danpower Võru/Noortekoondis külla Ozolnieki Poliursile.

Mängud vahegruppides

Põhiturniiri viis esimest võistkonda teenisid vahegrupiturniiriks koha ülemises pooles ja vastavalt lõpetatud kohale punkte: Selver sai esikoha eest 4, Tartu 3, Pärnu 2 ja RTU 1 punkti. Viies koht vahegrupiturniiriks Rakverele ühtegi punkti ei taganud. Samamoodi mängivad omavahel läbi viis alumist võistkonda. Põhiturniiril kuuenda koha saavutanud TTÜ alustab mänge nelja, Ozolnieki Poliurs kolme, Jelgava Biolars kahe ja Daugavpilsi Universitate ühe punktiga. Danpower Võru/Noortekoondis tabelisse põhiturniiri kümnenda koha eest punkte ei teeninud. Vahegrupiturniir on üheringiline, kaheksa paremat jätkavad play-offidega.

Finaalturniiri korraldab Selver

Selveril on põhiturniiri võitjana õigus võõrustada nelja meeskonna finaalturniiri, mis suure tõenäosusega toimub Kuressaares. Ühtlasi on selge, et Selveri kõrval pääses teise meeskonnana otse Eesti meistrivõistluste poolfinaali Tartu. Ülejäänud neli Eesti võistkonda püüavad poolfinaalkohta veerandfinaali kaudu. Eesti meistrivõistluste veerandfinaalis kohtuvad Pärnu VK ja Võru ning Rakvere ja TTÜ.

Ajakava:

26.01.2014/16:00    Ozolnieki SC: Ozolnieki Poliurs - Danpower Võru/Noortekoondis

26.01.2014/17:00    Pärnu spordihall: Pärnu Võrkpalliklubi - RTU/Robezsardze

26.01.2014/18:30    TÜ spordihoone: Bigbank Tartu - Rakvere Võrkpalliklubi (otsepilt Postimehes)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles