Klavan ja Augsburg viigistasid põnevuslahingus Dortmundiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski (paremal) ja Ragnar Klavan
Robert Lewandowski (paremal) ja Ragnar Klavan Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas viigistas Ragnar Klavani koduklubi Augsburg võõral väljakul 2:2 Dortmundi Borussiaga. Klavan tegi kaasa terve kohtumise.

Dortmund läks kohtumist juhtima juba 5. minutil, kui täpne oli Sven Bender. Augsburg jõudis viigini 56. minutil, kui taas oli täpne Bender, kuid seekord lõi ta palli oma väravasse. Kümme minutit hiljem keerutas Nuri Sahin karistuslöögi ristnurka ja kodumeeskond asus taas juhtima. Viimane sõna jäi aga äsja Augsburgiga liitunud Dong-Won Jile, kes vahetusest sekkudes 72. minutil oma esimese puutega palli väravasse lõi. Kujuures alates suvest hakkab Ji esindama Dortmundi.

Dortmundi jaoks oli tegemist neljanda järjestikuse liigamänguga, kus ei ole suudetud võita. Liigatabelis hoiab eelmise aasta hõbedameeskond hetkel 33 punktiga kolmandat kohta. Augsburg on 25 punktiga üheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles