Vapper staar: Nadal võitles Austraalia lahtiste finaalis pisarate ja valuga

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel oli täna kavas meeste üksikmängu finaal, milles näitas vaprat võitlejahinge Rafael Nadal, kes oli hädas tervise ja negatiivse publikuga.

Meeste üksikmängu finaalis kohtus meeste esinumber Nadal maailma kaheksanda asetusega Stanislas Wawrinkaga. Nadal oli enne finaali algust favoriidiks, ent pidi matši ajal võitlema tõsise seljavaluga. Kuna hispaanlasele anti massööriga kohtumiseks lubatust pikem paus, sai Wawrinka seepeale pahaseks ning kui Nadal oli taas mänguvalmis, saatis publik hispaanlase suunas mahategevaid hüüdeid.

Valu tõttu peaaegu pisarateni jõudnud Nadal suutis raskest olukorrast välja tulla ja pärast kahte kaotatud setti kolmandas setis mängu enda kasuks pöörata. Kaks esimest setti kuulusid numbritega 6:2, 6:3 Wawrinkale, kolmanda seti võitis Nadal omakorda 6:3.

Neljandas setis näitas kindlamat mängu siiski Wawrinka, kes võitis seti numbritega 6:3 ning teenis sellega oma karjääri esimese Suure Slämmi tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles