Eestlased teenisid Prantsusmaal kolm kaotust ja ühe võidu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Bratuhhina, Eliisa Peit, Polina Bratuhhina.
Natalja Bratuhhina, Eliisa Peit, Polina Bratuhhina. Foto: www.volley.ee

Lõppenud nädal ei olnud meie võrkpalluritele Prantsusmaa meistrisarjas edukas. Võita suutis vaid Keith Puparti klubi, lüüasaanute hulgas olid Raimo Pajusalu, Ardo Kreek ning õed Polina ja Natalja Bratuhhina. 

Kaaluka võidu sai eile Arago de Sete, alistades Korsikal ülitasavägises mängus juhtgruppi kuuluva Ajaccio 3:2 (-23, 26, -27, 17, 19). Pupart oli 17 punktiga resultatiivsuseselt teine: rünnakul 12 (43%), blokis viis punkti. Neljandal kohal olev Beauvais` võitis koduväljakul Pariisi Volley 3:0 (18, 18, 16), Kreek tõi pealnlaste kasuks viis punkti, vahendas volley.ee.

Rennes kaotas võõrsil AS Cannes `ile 1:3 (-23, 22, -21, -14), ka Pajusalu sai kirja viis punkti. Meeste pingereas on Tours`il ja Parriisil 34, Ajacciol 32, Setel seitsmendana 23 ja Rennes´il kaheteistkümnendana 16 punkti.  

Terville´i naiskond kaotas võõrsil RC Cannes´ile 0:3 (-15, -20, -22). Polina Bratuhhina sai kolme geimiga kirja kümme, vähem mängida saanud õde Natalja viis punkti. Cannes´il on 39, Mulhouse´il 28, Le Cannet´l 27, Florange´il kümnendana kümme punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles