Wawrinka kerkis esmakordselt kolme hulka, möödudes Federerist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stanislas Wawrinka.
Stanislas Wawrinka. Foto: SCANPIX

Tennise meeste maailma värskes edetabelis on suurima hüppe teinud Austraalia lahtiste võitja Stanislas Wawrinka, kes tõusis 8. kohalt kolmandaks.

Ühtlasi möödus Wawrinka kaasmaalasest Roger Federerist, seega pole Federer pärast 2001. aastat esmakordselt enam Šveitsi esireket. Tabelit juhib ikka Austraalias finaali jõudnud Rafael Nadal, edestades selgelt Novak Djokovici. Serblase punktisumma on omakorda pea poole suurem kui kolmandaks tõusnud Wawrinkal.

Esikümnes parandas kohta ka Juan Martin del Potro, kes on nüüd neljandal kohal. David Ferrer langes viiendaks ja Andy Murray kuuendaks, kaheksandal kohal olevat Federeri edestab ka Tomas Berdych. Esikümne lõpetavad prantslased Richard Gasquet ja Jo-Wilfried Tsonga.

Eestlastest hoiab Jürgen Zopp jätkuvalt 333. kohta, suure tõusu tegi aga koguni 23 kohta kerkinud Vladimir Ivanov, kes on nüüd 561. tabelireal. Daniil Proskura on 1221., Anton Pavlov 1516. ja Kert Kilumets 1674. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles