Nibali sai kukkudes vigastada, Kangertile tuurilt 53. koht

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali.
Vincenzo Nibali. Foto: AFP / Scanpix

Astana profimeeskonna liider Vincenzo Nibali sattus San Luisi velotuuril kukkumisse ja sai vigastada, vahendab spordipartner.ee. Samal tuuril osalenud Tanel Kangert sai lõpparvestuses 53. koha.

Eelviimase, 6. etapi lõpus Mirador del Soli mäest üles sõites langes asfaldile umbes 30 ratturit. Kui algselt kardeti, et 29-aastane itaallane murdis roideid, siis mõne aja pärast tuli kinnitus, et nii tõsise traumaga siiski tegu pole. Siiski kurtis Nibali rinnus valu, kui ta peab sügavalt hingama või naerma.

Sama etapi alguses sai kohaliku tiimi Buenos Aires Provincia autolt löögi Tyler Farrar (Garmin-Sharp). Ameeriklasel on marrastused puusal ja kätel ning viga said ka roided, kuid ta oli sellest hoolimata päev hiljem stardijoonel.

Kangert lõpetas San Luisi tuuri viimase etapi 26. kohaga ning sai kokkuvõttes 53. koha. Tuuri võitis Nairo Quintana Movistari meeskonnast, Kangert kaotas talle 25 minutit ja 20 sekundit. Järgmise stardi teeb eestlane 9. veebruaril Mallorcal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles