Vunk Kasahstani klubist: praegu on veel üks vaba koht

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk.
Martin Vunk. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Martin Vunk viibib alates 16. jaanuarist Kasahstani klubi FK Tarazi juures testimisel. Nädala lõpuks loodab Vunk klubi käest saada ka vastuse, kas teda soovitakse või mitte.

«Praegu oleme Türgis laagris ning viibime siin 3. veebruarini. Praegu ei tea ma tuleviku kohta midagi,» märkis Vunk. «Kasahstani klubis võib olla seitse leegionäri, kuid klubil on juba neli leegionäri olemas ja kahe mehega on sisuliselt kokkulepe olemas. Seega on veel vaid üks vaba koht.»

Vungi sõnul on tema kohta ka mujalt küsitud, kuid esialgu keskendub ta olemasolevale testiperioodile. «Mul on olnud ka Sillamäega kontakte ning praegu on kokkulepe, et kui välismaalt ei õnnestu klubi leida, siis jätkan nendega. Eks ka nemad lisavad meeskonda täiendusi, kuid praeguse seisuga on nad olnud nõus hooaja alguseni ootama,» lisas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles