Balotelli jättis Milani keerulisse olukorda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Andekas Itaalia jalgpallur Mario Balotelli aitas küll oma koduklubi AC Milani eile õhtul peetud mängus raske ja vajaliku võiduni, ent jättis ühtlasi meeskonna raskesse olukorda, sest järgmises tähtsas liigamängus Torino meeskonnaga Balotelli kaasa teha ei saa.

Milan oli eile raskustes tabeli tagumisse poolde kuuluva Cagliari meeskonnaga, ent 0:1 kaotusseisust tõi nad välja just Balotelli 87. minutil realiseeritud karistuslöök. Kaks minutit hiljem tõi Milanile 2:1 võidu Giampaolo Pazzini ning sel hooajal raskustes olnud Milan kerkis liigatabelis 11. kohalt üheksandaks.

Kuigi Balotelli aitas Milani eilses mängus ree peale, siis statistikasse sai ta lisaks väravale veel teisegi märke: nimelt teenis temperamentne ründestaar käesoleval hooajal oma 13 kollase kaardi. Väljakukohtunik oli sunnitud Balotellit karistama seetõttu, et pärast viigivärava löömist tegi Milani ründeäss koduväljakul mänginud Cagliari meeskonna fännide poole ebasündsa žesti, vahendas ESPN.com.

Balotelli eemalejäämine paneb raskesse olukorda Milani värske peatreeneri Clarence Seedorfi, kelle juhendamise all mängitud kolmest mängust on kõigis kohtumistes jala valgeks saanud just Balotelli. Olukorda ei tee Milani jaoks lihtsamaks ka asjaolu, et järgmiseks vastaseks on Torino meeskond, kes on Milanist vaid nelja tabelikoha ja nelja punkti kaugusel, mis tähendab, et Seedorfi hoolealustel oleks võidupunkte hädasti vaja.

Milan võõrustab Torinot jube käesoleva nädala laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles