Nadali onu avalikustas maailma esinumbri tervisliku seisukorra

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Eile peetud Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste finaalis kaotanud ning seljavaluga hädas olnud maailma esinumber Rafael Nadal peaks juba õigepea olema taas terve ja oma parimas vormis.

Nadali onu Toni Nadal, kes töötab tema treenerina, kinnitas täna ühele Hispaania raadiojaamale, et maailma esinumber asub järgmisena võistlema juba veebruari alguses Argentinas.

«Arst ütles, et tegemist oli lihaste pingestumisega ning paaripäevane puhkus peaks kõik korda tegema,» rääkis Nadali onu. «Ta läks mängule olukorras, kus oli seljas terve nädala jooksul tundnud väikeseid näpistusi, ent tavaliselt need ei mõjuta teda,» lisas onu, et maailma esinumber läks finaalmängule juba keerulises olukorras.

Nadal pidi eile peetud finaalmängus tunnistama täna maailma kolmandaks numbriks kerkinud Stanislas Wawrinka paremust numbritega 3:6, 2:6, 6:3, 3:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles