Tagasilöök Realile: Bale karikasarja veerandfinaalis väljakule ei tule

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti kinnitas, et meeskond peab homses Hispaania karikasarja veerandfinaalis hakkama saama suvise suurostu Gareth Bale'ita.

Vahepeal vigastusega hädas olnud 24-aastane Bale on viimases kolmes Reali mängus alustanud algkoosseisus, ent vahetatud pingile nii viimatises liigamängus kui karikasarja (Copa del Rey) veerandfinaali avamängus Espanyoli vastu. Nädalavahetusel peetud liigakohtumises Granadaga põrkas Bale kokku vastasmeeskonna mängumehe Jeison Murilloga ning nüüd on Reali peatreener kinnitanud, et homses veerandfinaali teises kohtumises Bale kaasa teha ei saa.

«Tal on vasakus jalas ebamugav tunne. Homme ta ei mängi, aga võib seda teha pühapäeval,» andis Ancelotti mõista, et Walesi koondislase vigastus ei pruugi olla väga tõsine ning pühapäevases liigamängus Athletic Clubi vastu võib Bale taas mänguvalmis olla.

Cop del Rey veerandfinaali avamängu võitis Real Espanyoli vastu 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles