Meerits peab pidama pika vigastuspausi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits.
Marko Meerits. Foto: vitelle.nl

Hollandi kõrgliigas teist kohta hoidva Vitesse Arnhemi hingekirja kuuluv Marko Meerits on klubi kodulehe teatel vigastanud põlve ning peab seetõttu pallimurult 8-10 nädalat eemal viibima.

Muidu regulaarselt Vitesse teise väravavahi rolli täitev Meerits viimases liigamängus meeskonna koosseisu ei kuulunud ning nüüdseks on selge, et sellise muudatuse tingis eetlasest puurivahi põlvevigastus, vahendab Soccernet.ee.

Vitesse koduleht lisab, et juba homme läheb meie mees sellega seoses põlvemeniski operatsioonile ning esialgse prognoosi kohaselt hoiab vigastus Meeritsat pallimurult eemal ligikaudu kaks kuud.

Kuna Meeritsa vigastuse tõttu pidanuks esiväravavahti Piet Velthuizenit toetama vaid 17-aastane Jeroen Houwen, siis on Vitesse laenult tagasi kutsunud Eloy Roomi, kes kaitses hooaja esimeses pooles teise Hollandi kõrgliigaklubi Go Ahead Eaglesi puuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles