Naistennisist vahetas väljakul särki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casey Dellacqua
Casey Dellacqua Foto: Reuters / Scanpix

Austraalia esireket Casey Dellacqua leidis end Pekingi olümpia tenniseturniiri teise ringi mängu ajal harjumatust olukorrast – tal tuli särki vahetada sealsamas väljakul pealtnägijate silme all.

Valgevenelanna Victoria Azarenkaga mänginud Dellacqua soovis minna riietusruumi mängu käigus läbimärjaks saanud särki vahetama, ent pukikohtunik Ali Katebi ei lubanud tal väljakult lahkuda, vahendas China Daily.



Seejärel palus Dellacqua luba riideese aia taga võõraste silmade eest varjatult ära vahetada, ent kohtunik jäi endale kindlaks ega lubanud tal lahkuda. Kängurumaa piigal ei jäänud muud üle, kui särk kõigi pilgu all selga tõmmata.



Rahvusvaheline Tennise Liit (ITF) ei näe juhtumis midagi kahetsusväärset, kuna Dellacqual jäi rinnahoidja selga, mis tähendab, et tema ülakeha ei olnud täiesti paljas ja seega ei olnud intsident ebasünnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles