Pohlak: minu arust ei ole Tammekas reaalsuse tajumist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak rääkis intervjuus Vikerraadiole, et Tartu Tammeka saatis viimasel neile antud kuupäeval alaliidu litsentseerimiskomisjonile küll oma dokumendid ära, kuid on suured kahtlused, et tegemist on fiktiivsete lepingutega, vahendab ERR Sport.

«Tänase öö jooksul laekusid jalgpalliklubilt Tammeka Jalgpalli Liitu klubi töötajatega sõlmitud lepingute koopiad. Mis meile muret tegi, on see, et kõik nad on sõlmitud kas täna öösel, eile või siis üleeile,» rääkis Pohlak, lisades, et sellega kinnistus arusaam, et Tammekas reaalset tegevust seni pole toimunud.

«Minu arust ei ole Tammekas reaalsuse tajumist. Jah, me tahaks, et Tartu Tammeka nimeline kollektiiv mängiks meistriliigas, sest Tartu on Eesti suuruselt teine linn jne, aga teine pool peab olema ka mingilgi elementaarsel moel adekvaatne,» sõnas Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles