G-alagrupp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune jalgpalli MM-finaalturniir peetakse Lõuna-Aafrika Vabariigist 11. juunist kuni 11. juulini.
Tänavune jalgpalli MM-finaalturniir peetakse Lõuna-Aafrika Vabariigist 11. juunist kuni 11. juulini. Foto: SCANPIX

G-alagrupp

Brasiilia

Põhja-Korea

Elevandiluurannik

Portugal

Brasiilia on ainus riik, kes osalenud kõikidel seni peetud MM-finaalturniiridel, maailmameistriks on nad tulnud viiel korral. Mängitud 92 matšist on võidetud koguni 64, viik on kirja saadud 14 korral ning kaotusega on lepitud samuti 14 korral. FIFA maailma edetabelis on Brasiilia 1. kohal.

Põhja-Korea on seni MM-finaalturniiril võistelnud vaid korra, mängitud neljast matšist on võidetud üks ja kaotatud kaks, korra mängiti viiki. FIFA maailma edetabelis asub Põhja-Korea 105. kohal.

Elevandiluurannik on seni MM-finaalturniiril võistelnud vaid korra, mängitud kolmest matšist võideti üks ja kaotati kaks kohtumist. FIFA maailma edetabelis asub Elevandiluurannik 27. kohal.

Portugal on MM-finaalturniiril võistelnud neljal korral, mängitud 19 matšist on kirja saadud 11 võitu, üks viik ja seitse kaotust. FIFA maailma edetabelis asub Portugal 3. kohal.

Mängud:

15. juuni kell 17.00 Elevandiluurannik – Portugal

15. juuni kell 21.30 Brasiilia – Põhja-Korea

20. juuni kell 21.30 Brasiilia – Elevandiluurannik

21. juuni kell 14.30 Portugal – Põhja-Korea

25. juuni kell 17.00 Portugal – Brasiilia

25. juuni kell 17.00 Põhja-Korea – Elevandiluurannik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles