Drogbaga esikaant jagama pidanud Ronaldo on Vanity Fairi peale maruvihane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Portugali jalgpalliäss Cristiano Ronaldo on väidetavalt maruvihane ajakirja Vanity Fair peale, kuna pidi nende MM-finaalturniiri erinumbri esikaant jagama Didier Drogbaga.

Drogba ja Ronaldo poseerivad ajakirja esikaanel oma rahvuskoondise värvides aluspükstes, vahendab Metro.

Chelsea ründaja Drogba kannab Calvin Kleini boksereid, mis on Elevanduluuranniku lipuvärvides ehk siis rohelise, oranži ja valgega.

Mullu Manchester Unitedist Madridi Reali siirdunud Ronaldo jalas on aga Portugali värvides ehk punase ja rohelisega püksid. Kuna Ronaldo on Emporio Armani aluspesumodell, on tema püksid mõistagi Armani omad.

Väidetavalt on Ronaldo ajakirja peale maruvihane ja võib nad isegi kohtusse kaevata. «Räägitakse, et ta on sellepärast vihane, et kui ta end Madridis toimunud pildistamise jaoks pesuväele võttis, polnud tal aimugi, et peab esikaant jagama teise mängijaga, keda pildistati Milaanos,» selgitas üks Ronaldo lähikondne. «Kuigi ajakirjad teevad tihti sarnaseid asju, väidavad Ronaldo ja tema mänedžer, et ainult nemad võivad otsustada, kus ja kuidas tema pilte kasutada võib.»

Pilti ajakirja esikaanest saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles