Tarmo Rüütli U18 koondisest: metsast ei tule keegi mängima

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eile kogunesid U-18 jalgpallikoondise kandidaadid füüsilisteks testideks. Esimene treeningu teevad koondislased 10. veebruaril.

Päev pärast treeningut mängitakse U-19 II koosseisuga ning lisaks on treeningplaanid tehtud ka märtsis ning aprillis. Mai lõpus kohtuvad noormehed Peterburi Zeniidi eakaaslastega.

„Hetkel on kalender selline, võib-olla suudame veel midagi kokku leppida,“ rääkis U-18 koondise peatreener Tarmo Rüütli. „Meie eesmärk on hoida järjepidevust. Aastakäik on selline, et valikmänge neil ei ole. Võib seda nimetada isegi vaheaastaks, aga ülesanne on teha neile see võimalikult huvitavaks, et mingit auku ei tekiks,“ sõnas ta.

„Koosseisus mingeid suuri üllatusi vast ei tule – need, kes varem läbi käinud ja vaateväljas olnud. Selles vanuseklassis on juba raskem üllatada – tavaliselt ei tule keegi metsast ja hakkab mängima,“ muigas Rüütli.

Lisaks on koondisel plaanis septembris ja oktoobris koguneda ning pidada sõpruskohtumisi. Hetkel ühegi vastase osas kinnitust ei ole. Koondise abitreener on Marko Pärnpuu, väravavahtide eest hoolitseb Aiko Orgla.

Koondise aastaplaan:
29.01 Füüsilised testid
10.02 Treening
11.02 Eesti U-18 - Eesti U-19 II
19.03 U-18 II treening
09.04 Treening
26.-27.05 Treening
28.05 Sankt-Peterburgi Zeniit - Eesti (Venemaal)
13.08 Treening
02.-07.09 Treeningud ja sõpruskohtumine
10.-12.10 Treeningud ja sõpruskohtumine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles